fota klockor

hej
Jag e 15 och ja bor i familjehem sen i april pga att de blev så att jag tog amfetamin och min mamma oxå. Så vi dog nästan, mammas hjärta stanna i ambulansen, men dom startade det. Sen upptäkte dom att ja oxå tagit. jaja massa strul...

i alla fall...
En kille i min nya skola här min nya stad vet att familjehemmet är typ rikt(inget jag märker).
denna kille visste att familjehemspappan har typ en låda med glaslock med massa dyra klockor i.
han ville att jag skulle ta bilder me min mobil på klocklådan. Ja gjorde det.
sen ville han att ja skulle ta bilder på varje klocka å dens baksida.
ja gjorde det oxå.
Nu han säger att han vill en klocka som heter Omega. och att ja får välja mellan att ta klockan lr att han hänger ut mej på insta som hora.
jag har till måndag kväll på mej säger han. Jag har ju skickat bilder på mej själv till han å han säger att dom ska ut på nätet om han inte får klockan.

allt detta känns fel. Jag vill inte ta klockan.
Men ja har ju redan tagit bilder på klockorna så anmäler jag så kmr ju det att avslöjas. sen kanske porrbilderna på mej själv avslöjas.
Vad ska jag göra.???Vill typ inte leva mera. jag hamnar alltid i skit ,. super lessen för allt detta.

klocktjejen

Kommentarer

Hej!

Det är en tråkig situation du och din mamma satt dig i vilket har lett till att du nu är placerad i familjehem. Det var ju väl att du och din mamma klarade er när ni tog amfetamin.

Du säger att en kille ville att du skulle ta foto på familjehemspappans klocksamling. Killen har sedan valt en klocka som han vill att du stjäler från familjehemspappan. Om du inte gör det kommer killen att publicera nakenbilder på dig på sociala medier.

Allt vad denna kille kräver av dig är olagligt. Det är bra att du tycker att allt som han kräver av dig och vad du skall göra mot familjehemmet känns fel. Det är ju så att alla vid något tillfälle gör saker som man sedan ångrar. Du har reflekterat över en handling som någon annan kräver av dig att du skall utföra under press att personen annars kommer att straffa dig. Din reflektion är att det känns fel och att du inte vill utföra det som killen beordrar dig till.

Vi tycker att du skall lyssna till dig själv, det som inom dig säger att det är fel att ta klockan från familjehemspappan. Vi tycker också att du skall berätta för familjehemmet och din socialsekreterare vad den där killen utsatt dig för. Det kommer antagligen kännas mycket bättre för dig om du berättar innan du gör något som du senare ångrar. Om du skulle stjäla klockan och ge till killen är risken stor för att han kommer fortsätta pressa dig till att utföra handlingar som du inte vill då han har bilderna kvar på dig. Vi menar att den här killen skall polisanmälas för de brott han utsätter dig för och de brott han beordrar dig att utföra. Både familjehemmet och din socialsekreterare kommer säkert ha förståelse för den tilltrasslade situation du hamnat i och kan hjälpa dig med att göra en polisanmälan mot killen.

Vi önskar dig all lycka och hoppas att du inte gör saker som är emot ditt samvete.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter