bonus mamma

Av anonymitetsskäl och p.g.a. potentiellt stötande ord, har vi valt att redigera frågan genom att ta bort dessa ord och namn.
Vänligen
Soctanterna

Jag har så mycke att skriva men ska sammanfatta de kort.

Min mamma och pappa skildes för ungefär 2 år sen, varav att de går 4 månader vi får träffa en ny person, under mina föräldrars förhållande som har varat i 28 år (jag är 14 år) så hade mamma ett alkoholberorde i 4 år (i slutet av 2018- i maj av 2022, och dom bråkade ständigt, polisen har varit inblandad och soc mer än 25 gånger, vi har gått på mötet hit och dit men inget har hjälpt, dom då är min bonus mamma och lånar ut mina saker, går in på mitt rum utan mitt tillstånd, kallt mig misstag och att jag tydligen ska börja knarka, i nuläget bor jag hos mamma och har gjort de i 5 månader eftersom hon beter sig så mot mig och under sen tiden jag bodde där så gav hon mig självskadebeteende över att hon började påvärka hur mycke mat jag tog och så och jag blev så sjukt orsäker och hon idag fortsätter skriver till mig mamma och trakasserar mig på nätet. Vad ska jag göra??

O.

Kommentarer

Hej!

Vi förstår att du haft det jobbigt i ditt liv, både med din mammas missbruk, dina föräldrars skilsmässa och din pappas nya sambo. Du skriver att du nu bor med din mamma men att din pappas sambo skriver till dig och trakasserar dig på olika sätt och att detta får dig att må dåligt.

Vad skönt att din mamma verkar må bättre och att du kan bo tillsammans med henne så du inte behöver bo med din pappa och hans sambo där du mår dåligt och känner dig illa behandlad. Vi vet inte hur relationen till din pappa ser ut, kanske skulle han kunna agera och vara ett stöd för dig. Skulle du kanske kunna prata med din pappa och förklara hur du känner och att du vill att han pratar med sin sambo för att hennes agerande och trakasserier ska upphöra.

Om du inte redan har någon att prata med kanske det också skulle kunna vara en möjlighet om du kan prata med kuratorn på skolan eller någon annan vuxen du har förtroende för och du ska inte behöva bära det här ensam. Du kan då få hjälp för att din bonusmammas agerande mot dig ska upphöra för så här ska du inte ha det.

Vi hoppas att du får den hjälp och stöd som du behöver.

Vänligen
Soctanterna

Soctanter