Tack soc

hej soc!
vill verkligen TACKA alla er på soc för er unika förmåga att para ihop rätt ungdom med rätt jourfamilj.
jag är låååångt ute på landet nånstans och sitter och tittar på en tant som stickar, jag hör klockan ticktackar. det är jätte spännade. I eftermiddag ska tanten lära mej att göra saft och jag ska få mata hönsen. Jag har alltid drömt om att kunna göra saft och mata höns.
Men innan vi kan göra saft måste vi stå böjda som ostbågar i ett svalt och skönt växthus och plocka några bär eller skit , eller vad det nu är. SÅ kul.
och ibland sitter jourhemsparet och löser korsord tillsammans , det är SÅÅÅ spännande!!
tack soc för att ni ger mej världens mest spännande sommarlov. wohoo va roligt det är här,
och vet ni ... om jag är riktigt, riktigt snäll har tantens man, alltså jourhemspappan, lovat mej att jag ska få följa me ut i båt och dra upp fiskenät och rensa fisk. Ytterligare en DRÖM som alla tjejer har såklart.
och ingen risk att man tänker på droger i detta lant paradis eftersom det inte finns några droger i världen som kan mäta sig med glädjen man känner här.
och jag vet ju att man få den stora äran att vara i jourhem i 3 månader. jag kissar på mej av glädje!!

TACK SOC och ha en fin sommar.

Leylah

Kommentarer

Hej!

Tack för ditt inlägg. Ditt ironiska sätt att beskriva din situation och placering fick oss att dra på mungiporna mer än en gång, samtidigt är det väldigt tråkigt om du vantrivs så i ditt jourfamiljehem. Om du anser att din placering i jourfamiljehemmet har blivit så fel skall du absolut prata med din socialsekreterare om möjligheten till annan placering. Du säger att det är ett jourfamiljehem. I det hemmet skall du sannolikt bara vara under en kortare period fram till man finner en mer varaktig placering.

Vi hoppas att du och din socialsekreterare skall kunna finna en lösning som blir bra för dig.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter