kan ni snälla sluta

jag är SKIT FÖRBANNAD Nu
jag såg länken hit på facebook
jag blev lobbad nu igen och är äntligen hemma för att min mamma kämpad för att få hem mig, äntligen hemma men nu är jag ARG
kan ni sluta hålla på och bråka med folk
vi tjejer är SÅÅÅ mkt mer utsatta för Soc än killar. Killar kommer undan med nästan allt. Men vi tjejer ska ni alltid hålla och bråka med. Hur kan det annars komma sig att 4 av mina kompisar blivit omplacerade av ER!!!?? hur kan det annars komma sig att jag utreds för det och troligen får lämna mitt hem snart???
jag känner INGEN kille som har blivit det eller utreds och kan ni sluta lägga er i en LOB. Alla kan göra fel. Finns säkert massa sockärringar som sitter hemma och dricker vin som oxå skulle behöva bli omplacerade till grönland eller kina eller nåt. MEN NEJ DET BLIR NI INTE!!!!! det är för att vi skötsamma tjejer är enkla att fånga in för er. vi gör inte motstånd. det är därför ni omplacerar oss men inte killar som gör värre saker. nu ska jag gå och kräks.

nellie

Kommentarer

Hej!

Vi förstår att ditt förhållande till socialtjänsten inte är så bra.

När socialtjänsten får in orosanmälningar på barn och ungdomar som av en eller annan anledning kanske far illa bedömer socialtjänsten om utredning skall öppnas eller ej.

Socialtjänstens mål är att barn och ungdomar inte skall skiljas från sin familj utan att behövliga insatser sätts in på hemmaplan. Ibland fungerar inte det utan barnet eller ungdomen måste av en eller annan anledning placeras utanför hemmet, i familjehem eller HVB-hem. Tyvärr fungerar det inte i alla fall med den placering som gjorts utan socialtjänsten måste omplacera för att det skall fungera.

Dina antaganden att det skulle vara fler tjejer än killar som skulle bli placerade och omplacerade utanför sitt egna hem har du antagligen inga belägg för.

För att nå ett gott resultat av din kontakt med socialtjänsten bör samtalen föras under lugna och ordnade förhållanden och att du och din handläggare förhåller er sakligt till de problem som ni skall komma tillrätta med.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter