Kan inte gå ut utan att bli nedlagd

Hej
Jag å en annan tjej har samma problem å vi bemöts utan respekt av soc även fast vi bara e 15.
Vi kan inte gå ut typ knappt. Går vi ut till exempel åker buss blir vi nedlagda av kontrollanter, går vi till köpcentret blir vi nedlagda av vakter och portade. Går vi på kvällen eller natten kommer polisen och brottar ner oss och sist blev hela min arm en blåtira. Min kompis päls krage gick sönder och hon kissade på sej.

Nu ska vi träffa soc IGEN med våra mammor. Men sist sa hon på SOC såhär :

JAG åker buss varje dag, JAG handlar varje dag men JAG blir ALDRIG nedbrottad av NÅGON. Det är ju konstigt att NI alltid blir det.

Exakt så sa hon. Hon jämför oss med sej själv. Men det får man väl inte göra i ert jobb? Vi är ju alla olika. Vi kanske attackeras mer än nån soctant som går runt och är stiff som en fucking nunna???

Vi måste kunna gå ut , vi måste kunna åka me bussen, vi måste få kolla runt i köpcentrer eller gå ut på natten och sköta våra business utan att ALLTID bli typ nedbrottade av vuxna starka killar eller feta starka kärringar!!!??

vi världens lixom super snällaste tjejer :)

Suzie

Kommentarer

Hej,

Det låter som en jobbig situation att knappt kunna gå ut utan att bli nedlagd av polis eller ordningsvakter.

För oss låter det också lite konstigt att det händer så ofta. Vi vet inte vad det handlar om och varför ni blir nedbrottade men känner att utifrån beskrivningen är det rimligt att en socialsekreterare reagerar på detta och frågar er angående detta. Sen är alla olika som du säger men socialsekreteraren kanske använder sig själv som exempel för att visa att detta inte borde vara något normalt, att man blir nedlagd varje gång man lämnar hemmet.

Det är självklart att ni ska kunna gå ut men ni kanske också behöver se över ert eget beteende om detta händer så ofta som du beskriver.

Vi hoppas att ni reder ut vad som orsakar att ni så ofta blir nedlagda och att detta ska få ett slut.

Vänligen,

Soctanterna

Soctanter