Barnbidrag(LVU)

Hej ja visst kommer det mer frågor:)våra barn tigger pengar av oss när dom är i skolan.nu har ju fosterhemmet våra barnbidrag och vi får höra att fosterhemmet ger inte något av veckopeng eller månadspeng till våra barn.våra barn vill att vi ska skicka pengar till dom men vi har sagt att ni har barnbidrag och ni ska dock ha veckopeng eller månadspeng.vi har även hört att fosterhemmet tar barnbidraget till ombyggnad och andra saker av våra barn.och dom får dela på saker när dom ska ha sitt eget som tandkräm,schampo och andra saker som att dela på en tidning eller något annat av dessa.och våra barn får tvätta sina kläder själva när dom ska ha skolgången att tänka på.vi föräldrar tvätta deras kläder när vi hade dom hemma och även våra barn fick veckopeng beroende på vilken ålder dom var i.hur ska man göra här när man misstänker bedrägeri av barnbidraget??det är dock våra barn som har sagt att dom tar pengarna till annat.

Lilla Jag

Kommentarer

Hej!

Vi uppfattar att ni har flera frågor kring era barns placering i familjehemmet.

Vi tänker att ni behöver boka en tid för samtal med handläggaren i ert ärende. Tala om vad ni tänker och tror och har hört. Förhoppningsvis kan samtalet skapa en förståelse eller/och ändra på det som skapar frågor hos er.

Det finns ju alltid olika sätt att förhålla sig till olika saker vad gäller omsorg och uppfostran av barn i olika familjer. Det viktiga är att det blir bra för barnen.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter