Barnpsykologutlåtande

Hej!
Mitt barn och jag har tyvärr en lång historia av domstolsprocesser och en kaotisk situation på alla sätt man kan tänka sig.
Jag söker febrilt efter ett utlåtande från en psykolog som ska kunna kommentera vissa enstaka dokument, bara utifrån dokumentet.
Hur ett barnsamtal genomförts.
Jag googlar som en galning men hittar INGENTING.
Hjälp mig med förslag el hur jag ska hitta det.
Mvh Mini.

Mini

Kommentarer

Hej!

Det är tråkigt att läsa att du och ditt barn har haft en kaotisk situation med bland annat långa domstolsprocesser. Vi förstår det som att det har gjorts någon form av ett barnsamtal som har slutat i ett dokument som använts i någon av de domstolsprocesser som ni gått igenom. Detta dokument vill du nu ha hjälp av en barnpsykolog att tyda.

Du beskriver att du via Google försökt hitta någon som skulle kunna hjälpa er, men inte funnit någonting. Soctanter på nätet kan inte på något sätt hänvisa dig till någon psykolog direkt, men föreslår att du via Google skriver olika sökord, till exempel “privat barnpsykolog”, eller liknande och kontaktar dessa och frågar om de har någon som kan hjälpa till att tolka ett dokument. I annat fall kanske du kan vända dig till Barn- och ungdomspsykiatrin där ni bor, för att höra om de kan hjälpa till, antingen att tolka dokumenten eller hänvisa till någon som kan göra det. Ett annat förslag är att du kontaktar en advokatbyrå och frågar om de har någon psykolog eller barnpsykolog de brukar använda sig av.

Vi hoppas att du och ditt barn framöver kan få en lugnare period och kan finna en framtidstro, och inte behöver vara fast i det som varit och som påverkat er negativt.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter