Rymma hemifrån

Jag vill rymma hemifrån själv för att jag gillar inte min syster och min mamma. Vi bråkar hela tiden och jag tycker inte ens om dem. Jag och min pappa har bästa realationen och även om han blir lite arg på mig jag blir inte arg på honom jag älskar han så mycket men jag vill inte bo med min syster ochh mamma.

idiotisk barn

Kommentarer

Hej!

Det låter som att du har och har haft det jobbigt hemma med din mamma och syster och att ni ofta bråkar. Vi förstår på dig att du har en önskan om att bo på egen hand.

Utöver din pappa kanske finns någon annan vuxen i ditt nätverk som du kan prata med om hur du mår?

Din skolkurator kan hjälpa dig att komma i kontakt med socialtjänsten som får utreda er situation och hur de skulle kunna hjälpa er.

Socialtjänsten har olika insatser som ska hjälpa barn och deras föräldrar att få en fungerande relation. För att du skall få korrekt information om vilka alternativ så vore det bäst om du och din familj kontaktar socialtjänsten i den kommun som du tillhör för att få hjälp i er relation.

Vi skickar med en länk till Koll på soc, där du kan läsa mer om socialtjänsten. Om socialtjänsten för barn och unga - Koll på soc (kollpasoc.se)

Vi hoppas att du har fått lite tips på hur ni kan få mer stöd och hjälp. Du får gärna höra av dig igen om du har fler frågor.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter