Jag orkar inte bo hemma längre, vad ska jag göra?

Hej! Mina föräldrar är skilda sedan 10 år tillbaka och jag bor endast hos mamma. Men jag har verkligen ingen ork att bo hos mamma eller pappa. jag har mått dåligt i 4 år och har fått hjälp men inget har hjälpt mitt mående alls! jag går och pratar hos BUP och skol kuratorn men jag tycker inget hjälper. Jag har en pappa som inte svarar när jag försöker nå han och bråkar med mamma nästan varje dag vilket får mig må jätte dåligt. jag har rymt hemifrån vid få tillfällen för jag bara mått skit, har självskadebeteende och haft det i 4 år och har självmordstankar ganska så ofta och orkar snart inte mer. vill bara försvinna vad ska jag göra??

Nån som ej vill bo hemma

Kommentarer

Hej!

Det låter som att du har en svår situation just nu samtidigt verkar du vara en ungdom som vill hitta lösningar för att må bättre genom att du har kontakt med BUP och din skolkurator.

Det kanske finns någon annan vuxen i ditt nätverk som du kan prata med om hur du mår?

Din skolkurator kan hjälpa dig att komma i kontakt med socialtjänsten som får utreda er situation och hur de skulle kunna hjälpa er.

Vi skickar med en länk till Koll på soc, där du kan läsa mer om socialtjänsten. Om socialtjänsten för barn och unga - Koll på soc (kollpasoc.se)

Gällande ditt mående, har du pratat med BUP om dina självmordstankar? Det är viktigt att vuxna vet om det så att de kan hjälpa dig.

Vi hoppas att du har fått lite tips på hur ni kan få mer stöd och hjälp. Du får gärna höra av dig igen om du har fler frågor.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter