socialen

jag har tidigare skickat frågan till social att jag vill byta handläggare via mail eller om funnit någon annan och hur mitt bekymmer ser ut men inte fått mycket svar eller det är emma som är din handläggare finns dem mail kvar som jag skickat henne orolig min mail inte finns kvar om nu behövs för vissa att har försökt göra något tidigare att byta handläggare i Krokom . vad händer om jag får byta handläggare och vill inte ha möte med henne själv vet om spelar någon roll om jag är med på mötet med barns far för godkänner allt mvh pernilla

pernilla

Kommentarer

Hej!

Soctanterna har svårt att uppfatta vad du menar och ser att du har skickat in liknande frågor tidigare. Vårt svar är detsamma som tidigare att det är viktigt att du pratar med din handläggare eller dennes chef. Du kan önska att få en annan handläggare dock är det inte säkert att detta går att ordna.

Vi uppfattar också att du menar att mötena tillsammans med handläggaren och barnens pappa inte blir bra. Du kan önska ett enskilt möte med din handläggare ifall du inte vill ha möte tillsammans med barnens pappa.

Vi hoppas att du fått svar på dina frågor.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter