socialen

hej
om jag ska ha möte med socialen krokom har med mig någon jag litar på blir mötet stelt sägs inte mycket även om försöker ha ett samtal men komer jag ditt ensam eller med barns far blir detsamam ja nej hejdå ingen dialog som jag hade ine i östersund som arbeta med dem dom fick inte fortsätta krokom kommun kom fund med efter 1 år att skulle ta över eller om var 6 mån minns inte men sa jkart tysligt att vägta sambeta med oss när allt börja eftersom fick göra när fick barn eftersom jag var med en trafikskada när var 8 år.
nu mår jag pyton innan jag ska ha möte med henne spelar ingen roll vad jag säger efter som går inte eller det borde du förstå men är försent va går det nä du inte möjligt nu får jag vänta till barnen fyller 12 tidigast för sova hos mig bara det är konstigt finns personer som kan sova hos mig men dom sak så mycket utlägg fy hopas mina barn en dag får komma hem nu gjort allt dem velat men inget varit bra

pernilla

Kommentarer

Hej

Vårt svar är som tidigare. Prata med din handläggare eller dennes chef om du inte har förtroende för din handläggare. och har en önskan om att byta.

Vänligen Linda

Soctanter