orolig hyresvärd, 5240a

Hej.
Jag har kört henne till ungdomsmot och sedan till hennes nya vårdcentral, där hon även pratat med en läkare i fredags, som skrev ut något mot oro,max 3 tabl/dag.
I förra helgen var hon hos mormorn och sin mor ett tio-tal mil bort och sov över 1 natt hos vardera. Hon hjälpta mormorn att göra rabarbersaft som hon hade med tillbaka. I går var hon hos sin far, som bjöd in henne på grillnlng i samma stad,som vi bor. Hon kom tillbaka vid 18-tiden och var på gott humör,till att börja med, me sedan på kvällen, vid 23.30-tiden, gick hon ut för att "lugna sig",och ringde mig vid 04-tiden,jag hann inte svara men hon fortsatte att sms-a, och sa att några förföljde henne och vågade inte gå hem för att avslöja var hon bodde.
Jag sms-ade, och frågade var hon var, och gick och mötte henne. Hon hade inte med sig glasögonen, så hon såg inte riktigt vilka personerna var,men var nog inbillning. Ringde sedan upp sin mamma och berättade vad som hänt,och grät,full av ånger vad hon ställer till med. Sa att hon får tydligen inte vara glad! Hon hade inte berättat så mkt för far eller mor om problemen, som gjorde att de tyckte hon mådde bättre. Hon ska prata med en psykolog nu på onsd. och fått en remiss till psykiatrin,hoppas så fort som möjligt. Har en till hyresgäst, som hade besök av flickvän, vilket fick henne att känna sig "avundsjuk". Hon är dotter till en adopterad flicka.
mvh hasse.

Orolig hyresvärd, 5240a

Kommentarer

Hej!

I ditt brev framkommer att din hyresgäst inte mår bra psykiskt. Du beskriver att du har hjälp henne att ta kontakt med vården på olika sätt vilket är bra.

Personer med psykisk ohälsa har ibland själva svårt att ta de kontakter som behövs och att då ha andra omkring sig som stöd är till stor hjälp. Vi ser inte att du har någon speciell fråga till oss. Om det är något vi missat så återkom gärna.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter