Är "assistansbidrag" inte väldigt dyra, för varje kommun?

Jag vet at det under många år har "fuskasts" med just assistansbidrag? Det lär ha kostat miljoner i onödan? Vem är ansvarig för det? Kommer ni ihåg "de autiska barnen"? Hur många miljoner gick inte till dem? Och hur många miljoner går fortfande till dem? Jag tycker att det är en skymf, mot os medborgare som betalar skatt, för att försörja det fusket? Jag har ett praktexenpempel, mitt fram för mina ögon, men ni bryr er inte, eller hur? Ni bara fortsätter att betala ut pengar till dem? Det är inte okay, de lurar er! Gå ut och kolla irl! Jag vill gärna bli kontaktat anonym, och jag är deffenitivt ingen rasist, men när man så tydligt utnyttjar "assistansbidrag et" och beordrar en tonåring att "spela" autistisk, då blir jag bitter, och ni bör ha bättre koll!

"Grannen"

Kommentarer

Hej!

Vi förstår att du blir upprörd. Det åligger var och en att inte utnyttja systemet i ett demokratiskt samhälle. Allt annat är bidragsfusk.

Om man har information om att någon inte har presenterat riktig information, står det var och en fritt att anmäla till den myndighet som hanterar bidraget.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter