Det gäller en små barn

Jag kommer inte att ringa in eller nåt jag kommer att säga de här så ni kan gå vidare me de till dom som tar hand om det ni kan säga de åt dom att de gäller en liten flicka som är hos sin mormor och hennes mamma och både två knarkar en gång så tog barnen ett tablett från golvet hon behandlas inte rätt tycker jag o det är illa hennes mormor är alkoholist och tar amfetamin och hennes dotter tar exanor tramadol och röker hasch på hon brukar sälja sig som eskorter för att blåsas folk på pengar hon har en lägenhet men hon hyr ut den och la sig på CSN för att ni soc ska inte kunna ha koll på henne o hennes dotter så detta är en tips till er ni kan lämna vidare

Akut nöd

Kommentarer

Hej!

Vi läser att du är mycket orolig för en liten flicka som lever i en miljö där vuxna missbrukar narkotika, alkohol, prostituerar sig och sysslar med ekonomisk brottslighet.

Du skriver att du inte kommer att kontakta något socialtjänstkontor för att anmäla din oro utan enbart uttrycka oron här och hoppas på vårt agerande.
Soctanter på nätet är ett anonymt forum för generella sociala frågor! I forumet tar vi inte emot anmälningar utan hänvisar till vederbörande socialtjänstkontor för anmälan. För att göra en orosanmälan behöver du vända dig till det socialtjänstkontor som flickan kan tillhöra.

Vid anmälan kan du välja att antingen berätta vem det är som gör anmälan eller välja att vara anonym. Om du väljer att lämna en anonym anmälan tänkt på att inte lämna några personuppgifter om vem du är, vilken relation du har till familjen eller barnet.

Vid anmälan behöver socialtjänsten få uppgifter om vilket barn är det, som namn, personuppgifter, adress, område mm. Så mycket uppgifter som finns bör lämnas för att kunna identifiera barnet eller familjen. Det för att kunna agera vidare för bedömning.

Den oro du beskriver låter oroväckande för barnet och vi råder dig starkt att vända dig till socialtjänsten för att lämna din oro. Allt för barnets bästa!

Vi hoppas att du har fått svar hur du kan agera vidare!

Vänligen
Soctanterna

Soctanter