Psykiska skadade barn

Vi är en familj som har två barn tio, tolv åriga, vi bor i ett hus vilket avdelad till tre lägenheter, hyresvärd och hans fru bor precis under oss, fruan är väldigt stäng och nämner offentlig framför alla och hela tiden att hon hatar en grupp av invandrare, på indirekt sätt hon menar oss, trotts att hon och sin man kom från Iran. ” om jag har makten bara en dag, skall bränna alla afghaner” sa hon.

De har två barn barn som är nästan lika gamla mina barn, när deras barn barn har besök hos sina far och morfar, ber oss att skicka mina barn för att leka med deras.
När baren träffas, kommer fruan mobba mina på något sätt och diskriminera mellan dem genom att säga mina är svenskar och ni är araber och invandrare.

Mina barn märkte att vi gör ingenting därför att vi bor i deras hus och det är möjligt att vi blir hemlösa om de säger upp till oss, särskilt när förekommer problem mellan baren, kommer fruan och skriker på mina och bråkar med oss, att vi kan inte uppfostra mina barn och säga dåliga ord.

Någonsin bråkade hon med oss och skrek på högt röst framför mina barn därför att min son har knuffat hennes barn barn. Hon så framför mina att min son dålig och han är aggressiv och har aggression mot hennes.
Min son grät så mycket och badd mig att flytta här från därför att han är bekymrad och rädd.

Detta situationen återkommer många gånger under sju månader som bodde här, sista bråk var när hon missförstod oss att vi har lovat sitt barnbarn att vi skulle bjuda henne på min dotter kalas, trotts att vi lovade inte henne, då kom hon och skrek på oss framför barn,
att vi ljuger och att vi ouppfostrade och häcklare samt förnedrade oss på hemskt sätt.
Mina barn har bilvit tillbaka dragna, rädda och psykiska skadade pga hennes beteende.

Vi hade grannar som kom från Syrien, flyttade från enda lägenhet pga henne, de orkade inte stanna med henne och hennes beteende som visa offentlig haten mot invandrare.

Slutligen ber jag er att tipsa mig hur jag kan behandla detta och skydda mina barn från henne.

Jag har många vittne som vittnar om hennes beteende

YD

Kommentarer

Hej!

Det låter som en mycket tråkig situation som din familj hamnat i. Vi förstår att ni befinner er i en beroendeställning till er hyresvärd och att denna beter sig långt över gränsen för vad som är acceptabelt.

Vi tänker att det är svårt att hantera människor som den du beskriver. De är också oftast svåra att ändra på. Möjligen kan man försöka samtala om att det står henne helt fritt att tycka vad hon vill, men försöka förklara vad hennes beteende innebär för era barn och beskriva deras rädsla. Ni behöver kanske också klargöra att, om ingen ändring sker, tänker ni inte skicka era barn att leka med hennes barnbarn. Att ni behöver skydda era barn.

Vi tänker att det där viktigt att prata med era barn öppet om att det finns människor som inte förstår, kanske är rädda, kanske är elaka och att de ska försöka att inte bry sig om henne. Ni behöver kanske också förklara och stötta era barn i att inte leka/vara med hyresvärdens barnbarn. Detta för att skydda dem mot hyresvärdens utfall.

Annat alternativ kan vara att försöka hitta ny bostad.

Hoppas dessa förslag kan leda till en lite bättre miljö för din familj.

Vänligen
Soctanterna

Soctanter