Bryta kontakt med föräldrar

Hej.
Vet ej om det är rätt forum men jag försöker då jag är desperat efter hjälp då mitt psykiska mående börjar bli väldigt dåligt.
Mina föräldrar tycker att jag förstör mitt liv genom att välja en pojkvän som har en annan religion än den dem själva har. De hotar/straffar mig på olika sätt varje dag (psykiskt) och de har nu brutit kontakt med mig, deras eget barn. Enbart för att de inte vill att jag ska ha en relation till någon som har en annan religion/bakgrund än dem. Finns det någon man kan vända sig till för att prata? Jag är knäckt över situationen och över att mina föräldrar inte vill ha kontakt med mig över en sådan sak när de aldrig ens träffat personen eller vill veta av mig så länge jag är tillsammans med honom. Jag är lycklig med honom men mina föräldrar får mig att må psykiskt dåligt.
Mvh mycket ledsen tjej

Ledsen tjej

Kommentarer

Hej

Vad vi förstår vill du ha råd kring var du kan söka hjälp. Vi råder dig att kontakta din vårdcentral för en samtalskontakt. De har både kurator och psykolog. Möjligheten finns också att kontakta ungdomsmottagningen för att få stöd i din situation.

Hoppas du och dina föräldrar kan hitta en lösning så att ni åter får kontakt.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter