Orolig Mamma

Hej jag är mamma till en 31 årig kvinna som är hemlös och i utsatt situation, snälla hjälp henne, hon är på dagarna på rosengård centrum och på nätterna sover i trappor källare, jag som mamma gjort allt men hon vill inte komma hit där jag bor med minna två barn, vi är jätte oroliga för hennes hälsa och välbefinnandet, hon har inga pengar eller mat för dagen, går bara runt och tyger mat i rosengård centrum, helt förvirrad och pratar med sig själv, har ingen id eller något form av identifikationer bara kläderna på sig,.. jag har ingen sömn eller ro av oro och minna barn är också påverkade av hela situationen med henne ...

Orolig Mamma

Kommentarer

Hej!
Vi har tagit bort personuppgifter ur frågan för att skydda din dotters integritet. Det är klart att du blir orolig när din dotter verkar må dåligt och befinner sig i en utsatt situation. Du har erbjudit henne att bo hos dig men hon vill inte det.

Du kan ta kontakt med socialtjänsten där hon vistas och befinner sig och gör en orosanmälan där du beskriver situationen som du gjort här för oss.

Det finns även ett team i Malmö som arbetar uppsökande och motiverande för personer som befinner sig i hemlöshet, du kan ringa dem och berätta om situationen och be dem om hjälp att motivera din dotter att söka hjälp. Du når dem på telefon: 0200- 81 12 12.

Vi hoppas det löser sig för din dotter och att hon får den hjälp hon behöver.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter