Vill Till Malmö.

Hej! är föd och uppväxt i Malmö, har bott i Malmö sammanlagt 30-35år. Jag älskar Malmö och vill tillbaka till varje pris, det är därför jag skriver till Soctanter på nätet, för att höra om jag kan få hjälp.

Snälla gör allt ni kan för att hjälpa maj in till Malmö så snart som är möjligt så jag slipper min hemkommun. Det är skillnad på 800 job i Malmö mot 11 i Sjöbo och i Malmö kan man ställa sig på vilken busshållplats som helst och det kommer en buss var 5minut.

Jenny

Kommentarer

Hej

Det låter som du har haft en lång resa genom Sverige och att du även stött på problem nu på slutet. Vi har valt att redigera din text kraftigt då vi inte lämnar ut människors liv här på soctanterna med tanke på sekretess osv eftersom att offentligheten kan läsa.

Din önskan är att flytta tillbaka till Malmö, den stad du är uppvuxen i. Socialtjänsten i Malmö kan tyvärr inte vara dig behjälplig med detta. Detta är något som måste i så fall arrangeras mellan din och malmös kommun.

Bostadssituationen i Malmö är dessutom mycket svår. Det är många sökande till varje lägenhet.

Men du kan kontakta hyresvärdar med fastigheter i Malmö för att se om de har något att erbjuda dig. Du hittar dem i telefonkatalogens gula sidor.

Ett annat alternativ är att du anmäler dig till bostadskön på Boplats syd

http://www.boplatssy...ages/Start.aspx

Även på Blocket kan man finna bostad.

http://www.blocket.s...274&m=282&m=285

Hoppas att du har fått någon vägledning genom svaret till hur du i framtiden skall kunna återvända och bosätta dig i Malmö.

Vänligen
Soctanterna

Soctanter

Tack för svaret och dom alternativ ni gav maj. Det verka vara en lång väg tillbaka till min älskade stad, Men jag ger inte upp, jag ska him. Mvh Jenny