Behov av vård

Min vuxna dotter har diagnosen adhd men jag är säker att det är mer. Hon misshandlar, stjäl, utnyttjar o manipulerar. Har stor aggressions- o impulsproblematik. Efter att hon misshandlat mig igen har jag slutligen gjort polisanmälan för denna gång var det så överlagt. Finns det möjlighet för mig att få henne tvångsintagen någonstans där hon kan få hjälp med den psykiska störning hon har? Hon är farlig för andra men också för sig själv

Mamman

Kommentarer

Hej!
Situationen du lever under låter helt ohållbart. Att utsättas för hot och våld är helt oacceptabelt och i synnerhet om det pågår inom ens egna dörrar. Det var klokt av dig att polisanmäla för att sätta en gräns för din dotter när hon misshandlade dig.

Utifrån den problematik din dotter har råder vi dig att kontakta psykiatrin. De kan redogöra för vilka möjligheter det finns till hjälp för din dotter under frivilliga former eller tvång.

Hoppas din dotter får den hjälp hon behöver för att komma tillrätta med sina problem och att du slipper leva i en relation med din dotter där du blir utsatt för hot och våld.

Vänligen
Soctanterna

Soctanter