Gjort något dumt

Såhär ligger det till. Jag har träffat en kille ett år typ och vi har varit ihop ett tag. Pågrund att min kille och jag bråkat och så, och han har lite problematik. Så vill inte mina föräldrar att jag ska träffa dom.
Mina föreläsare berättade att dom skulle skilja sig och efter det har jag känt att jag behövt få tröst av honom. Vilket resulterade i att jag lånade mina föräldrars bil för att åka till honom, fart jag inte får. Dom fick reda på det och blev jätte arga. Säger att jag har manipulerat dom o så. Jag sa inget för att så fort jag nämner hans namn blir dom arga och vänder mig ryggen. Jag va för rädd för att säga något, fast jag vet att det va fel att ljuga. Jag fyller 20 i april och han 21. Vad ska jag göra??

Besvikelse till dotter

Kommentarer

Hej!
Vi förstår att du försatt dig i en besvärlig situation.

Vi kan inte riktigt svara på vad du ska göra i just din specifika situation men det kan vara ett gott råd från oss att du vänder dig till Ungdomsmottagningen för att få stöd. Ungdomsmottagningen har kuratorer, läkare, psykologer och barnmorskor. De är vana vid att lyssna på och ge råd åt unga människor som behöver stöd! Det är gratis att gå till Ungdomsmottagningen och de har sekretess.

Vänligen
Soctanterna

Soctanter