Om bråkar och dåligt uppförande

Hej
Jag är mycket trott och besviken från min fru. Hon var inte så snäll och alltid bråkar med mig på grund av sitt barn. När jag gifta sig hade hon redan barn från Ex husband. När jag säger någonting till dem när de gjorde fel hon blir mycket arg på mig. Vi har nu ett barn och jag orolig om det händer värja dag blir inte bra för mitt barn. Jag lite försiktig om mitt barn från henne andra barn därför att hennes barn gillar inte barn och blir svartsjuk . Jag har bara 2 år uppehållstillstånd kort om jag separerar från henne vad händer efter då . Jag kan anmäla sig fortfarande permanent eller migration skickar tillbaka mig. Jag är inte säkert vad händer ?? Jag tror att jag kan inte träffa mitt barn efter då . Därför jobbar hon och jag har ingen jobb och jag studerar grundskola . Kan du rekommenderar tips så Hur kan jag stänga där och träffa mitt barn. Kan Social hjälp mig med bidrag eller room?

Rana

Kommentarer

Hej

Det verkar vara en besvärlig situation du befinner dig i.

När det gäller ditt uppehållstillstånd kan du kontakta Migrationsverket och få information om vilka regler som gäller. Ni har ett gemensamt barn och därför finns kanske möjligheten att ansöka om uppehållstillstånd på anknytning till barnet.

Om ni har ständiga bråk föreslår vi att ni kontaktar familjerådgivningen där ni bor som bland annat har till syfte att hjälpa par som har relationsproblem samt att få er relation att fungera bättre innan det blir aktuellt med separation. De kan också svara på alla frågor du har kring umgänge med ert gemensamma barn vid en separation.

När det gäller att ansöka om försörjningsstöd och boende skall du vända dig till den socialtjänst som du tillhör och där göra en ansökan om detta.

Hoppas du blev hjälpt med vårt svar.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter