Pappan undanhåller vårt barn från mig

Hej!
Just nu befinner jag mig i en situation där medföräldern till mitt barn inte låter mig träffa vårt barn och låter heller inte min familj att träffa honom. Fick också veta idag att han har förbjudit sin familj att ha någon kontakt med mig. Jag har inte fått träffa mitt barn sedan i lördags. Har pratat med honom om att ha samarbetssamtal via familjerätten men har fått inget svar eller nej som svar varje gång jag tagit upp det. Smsat och ringt honom med förslag på vad vi kan göra men utan att få något svar tillbaka. Vad kan jag göra? Känner att jag behöver träffa vårt barn och hade velat åka till lägenheten för att vara med honom men är rädd att få motstånd. Allt detta undvikande från pappans sida startade då jag sa att jag vill flytta ut och vara särbos för ett par, eller tre, veckor sedan. Vad har ni för förslag att jag bör göra?

Orolig mamma

Kommentarer

Hej!

Din fråga är redigerad av anonymitetsskäl.

Det är alltid otroligt påfrestande för ett barn när de vuxna som är runtomkring barnet inte kan komma överens och se till barnets bästa. Det låter klokt att du försökt prata med den andra föräldern om samarbetssamtal.

För att få rätt hjälp utifrån är vårt förslag att du kontaktar Familjerättsbyrån på telefon 040-34 52 48, de har telefontid dagligen mellan klockan 10- 11.30. De är specialister på denna typ av frågor och du kan där mer ingående beskriva hur just er situation ser ut.

Hoppas det löser sig på ett bra sätt för er alla!

Vänligen
Soctanterna

Soctanter