Hjälp

Hej det är så att vid flera till fjällen har jag o min så kallade sambo bråkat o det här gått över styr, jag har haft problem med alkohol, o hon sina problem det gick så långt att jag behövde ringa polisen då hon v aggressiv o sparkade på möbler efter hon låst in sig på toan o druckigt, vår dotter gud mor behövde låsa in sig på toaletten från henne tills polisen komma o avlägsnade henne från lägenhet nu har vi bråkat igen o jag vet ej vad jag ska göra mer behöver hjälp

Andréas

Kommentarer

Hej!

Det låter som besvärlig situation för dig och din familj, inte minst för din dotter. Du skriver inte hur gammal din dotter är eller om hon har varit hemma vid era bråk. Om er dotter är minderårig och vistas hemma vid era bråk så är detta allvarligt och kan leda till att polisen gör en orosanmälan till socialtjänsten.

Socialtjänsten kan hjälpa till med öppenvårdssamtal, missbruksbehandling mm. Du och din sambo kan vända er till socialtjänsten där ni bor. Ni kan också vända er direkt till sjukvårdens beroendeenhet för stöd och hjälp med alkoholkonsumtionen.

De flesta kommuner erbjuder familjerådgivning om du och din sambo vill förändra och/eller fortsätta er relation.

Vänligen
Soctanterna

Soctanter