Orolig

Hejsan, jag är en 19 årig tjej som just nu befinner mig på ett sesångsjobb. Jag har världens bästa sommar atm, men också med mycket fest. Vilket det blev igår, de slutade hos polisen i en fyllecell. Första o sista gången någonsin. Då jag inte är en person som festar eller driker speciellt mycket i vardagen hemma eller här där jag e nu så var detta en gång de gick lite åt helvete. Men jag undrar vad som händer nu???
Eftersom att jag befinner mig på annan ort än vad jag är skriver på så vill jag inte att det ska komma något brev eller liknande hem i brevlådan hemma, inte för att någon öppnar min post i familjen men jag vill inte heller att de ska börja undra, jag skulle i sånna fall vilja läsa igenom själv om de nu måste komma ett brev. Vad finns de mer som härder efter?? Som sakt så var detta en sak som enbart kommer att ske en gång, har haft extrem ångest efter o de kommer jag inte vilja uppleva igen.

Anonym

Kommentarer

Hej,

Det låter verkligen som upplevelsen i helgen har påverkat dig och att du är orolig för konsekvenserna.

Vår uppfattning är att polisen inte går vidare med en engångsföreteelse om det inte finns andra skäl att känna oro för din situation. Det är dock svårt att uttala sig helt generellt och vi hade uppmanat dig att ta kontakt med polisen för att få mer information.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter