Mitt ex mamma trakasserar mig

Hej!
Jag och mitt ex har varit skilda i 4 år och vi har en gemensam dotter.
Han har skaffat en ny fru och sen har även fått barn ihop. Jag har också en ny man.
Nu till problemet - min nya man hade problem med droger för 8-10 år sedan (cannabis, inget annat) men idag är han såklart drogfri och jobbar även i köket på ett behandlingshem.
Mitt ex mamma ringer och trakasserar mig hela tiden om att han och jag håller på med droger (blev tvinga en gång när jag var hemma hos henne att ta ett urinprov, sånt man kan beställa hem) och det var ju såklart negativt, vad ska jag göra för att detta ska sluta? Hon hotar mig med att anmäla till socialen, vilken hon har gjort en gång innan grundade på samma misstankar och det blev utredning och jag hade "rätten" på min sida och socialen lade ner utredningen och bad mitt ex att sluta med drogrykten. Vad ska jag göra för att slippa alla misstankar om droganvändning? Ska håg behöva dra med hela deras familj till någon central och bevisa IGEN att jag inte använder droger?
Allt detta pga att min man hade probmlen för 8-10 år sedan.
Snälla hjälp mig!

Jobbigt läge

Kommentarer

Hej,

Det låter som en påfrestande situation som du befinner dig i.
Att hantera relationerna efter en skilsmässa kan vara utmanande och speciellt då man har barn tillsammans. Bor ni i Malmö kan du och din exman få stöd hos Familjerätten med så kallade samarbetssamtal. Där får ni möjlighet att prata kring hur ni kan vara så bra föräldrar som möjligt för ert gemensamma barn.

https://malmo.se/Service/Du-och-dina-anhoriga/Familjefragor/Stod-vid-ski...

Vänligen

Soctanterna

Soctanter