Byta handläggare

Hej! Jag har för tillfället ekonomiskt bistånd in Malmö kommun. För ca 2 månader sen så slutade min handläggare. Hon var en sån trygghet för mig då jag även har svårigheter i mitt liv. Hon gjorde så mycket för mig och fått ut mig en en praktik som börjar lida mot sitt slut. Jag har ingen ny handläggare då socialtjänsten säger att tjänsten är tom och att de väntar på en ersättare. Det är olika som svarar när man ringer och besluten blir alltid lite sena så allt känns lönlöst .
Min gamla socialsekreterare jobbar kvar i Malmö men i en annan stadsdel. Finns det möjlighet för mig att fortfarande ha henne som socialsekreterare? Vill verkligen ha henne tillbaka då hon har hjälpt mig så mycket och fått ut mig i aktivitet. Vill inte falla tillbaka inatt bara vara hemma nu när praktiken snart slutar. Kan man ringa och prata med chefen? Ska ju inte beror på vårt man bor i Malmö, alla tycker jag ska få samma hjälp.

Marissa

Kommentarer

Hej

Vad tråkigt att din handläggare har slutat och att tjänsten inte tillsats så du har kunnat få en ny handläggare. Ta kontakt med socialkontoret som du tillhör och framför hur du känner.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter