Oro mamma

Hej!
Jag en mamma bor med tre söner. Har problem varje dag ..Sönerna bråkar med varandra .. Äldste son mår jätte dålig han är 26 år . Vi hade kontakt med socialtjänsten för många år sen angående familj problem situation. Mitt problem att min äldste son är inte kan komma överens med syskon. Han gjorde misstag mot sina syskon mot mig och mot sin pappa.
Han känner sig mobbad av hela sin familj och detta har hållit på i flera år.
Jag är trött av polis besök hemma hos mig ..och ingen lösning.
Svårt att hitta lägenheten och äldste son söka lägenheter via nätet boplats syd, blocket och det tar tid och långt kö. Jag behöver hjälp vi kan inte leva så.
Tack// Skrikande mamma

orolig mamma

Kommentarer

Hej!

Det låter som att ni befinner er i en påfrestande situation där er vuxna son beter sig på ett dåligt sätt mot resten av familjen.

Det är en svår bostadssituation för många som innebär att vuxna bor hemma längre och detta kan medföra slitningar i en familj.

Det låter som att ni gör vad ni kan för att hitta bostad till den vuxne sonen. I Malmö finns en verksamhet som kan vara till stöd för personer som söker lägenhet. Det är ingen bostadsförmedling men där kan er son få tips, hjälp och stöd för att hitta ett boende. Du kan se mer information på länken nedanför.

https://malmo.se/Service/Bygga-och-bo/Hitta-tomt-och-boende/Bostadsradgi...

Hoppas att detta kan vara till hjälp för er son i hans letande efter bostad.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter