Om min fru

Jag flyttade till Sverige före 1 år och 5 Månad .
Lämna min jobb min familj för henne . Hon hade redan 2 barn och jag tar hand de innan min barn kommer. Den 29 maj 2019 fick vi en littel flicka så vi har barn och jag mer ansvar till mitt barn men min fru tvinga mig att ta hand för alla barn men jag kan inte därför de är mer busig inte lyssna på mig och bråkar med mig och jag är mycket trött .min fru bråkar med mig att jag behandla henne slav och dagligen bråkar vi så det är mycket stressig för mig . Jag har inge jobb nu men jag kämpa för att fa ett bra jobb och ta hand min familje . Min fru lyssna inte på mig och psykiskt större jag mycket . Jag tror att jag kan inte försätta livet med henne och ta mitt barn från henne därför hon ger inte full tid till mitt barn och bara tiita hennes båda äldres barn . Så snälla vilken hjälp jag kan få från social.

Rana

Kommentarer

Hej!

Du beskriver en jobbig situation där du behöver hjälp. Så klokt av dig att undersöka vad det finns för möjligheter till hjälp.

Det finns något som heter Familjerådgivning, där finns möjlighet för er att få stöd och hjälp för att få er relation och relationen till barnen att fungera. Även om ni skulle bestämma er för att separera så är det bra att få hjälp att göra det på ett bra sätt.

Du kan läsa mer om Familjerådgivningen i Malmö på länken nedan:
https://malmo.se/Service/Du-och-dina-anhoriga/Familjefragor/Samtalsstod-...

Hoppas att det löser sig för dig och att ni slipper ha det bråkigt!

Vänligen
Soctanterna

Soctanter