Betalning

Hej,
jag har ingen soffa i min lägenhet och har fått beviljat 799:- till att införskaffa mig en.

Nu undrar jag ifall en kompis eller förälder kan lägga till någon summa till en lite dyrare soffa på detta? (Notera: inte att sätta in pengar på mitt konto utan ifall att vi går tillsammans till affären och jag betalar 799:- och den jag är där med betalar resten t.ex. 200 eller 1000kr mer)

Vad jag minns för några år sedan när jag frågde kunde jag till och med få ta emot körkortslektioner etc. till körkort från en förälder t.ex. bara inte pengarna till det sattes in på mitt konto så jag antar att min nuvarande situation ovanför. är OK.

OutWithTheOldInWithTheNew

Kommentarer

Hej!

Det är klokt av dig att göra vad du kan för att ta reda på fakta innan du får en gåva av en vän eller anhörig för att kunna köpa en soffa.

Eftersom försörjningsstöd beviljas efter en individuell prövning tycker vi att det bästa är att du pratar med din handläggare.

Rent faktiskt så har du beviljats 799 kr för inköp av soffa och om dina föräldrar eller vänner vill ge dig pengar så ska dessa medel i första hand användas för dina löpande utgifter och inte för att köpa en dyrare soffa.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter