Granne trakasserar mitt barn

Hej

Jag bor med min son i lägenhet (brf). Sedan ett år tillbaka har en granne bankat i väggen bara vi rör oss i lägenheten. Om min son leker bankar de, om vi skrattar för högt bankar de, spelar vi musik bankar de som f*n.
Idag kom två män (två grannar) o knackade på min dörr för att min son lekte med en kompis i vardagsrummet. De hotade med att få oss vräkta om vi inte slutade göra ljud. När jag sa att barn måste få leka i sitt hem (han skriker inte, han leker med bilar, dansar och skrattar) sa de att han kunde leka på gården.
Jag har kontaktat styrelsen. Har bett dem om hjälp innan men de har sagt åt mig att ta det med grannen, men jag har inte vågat.
Vill veta hur detta kan rubriceras? Vilka rättigheter har min son i sitt hem? Har han skyldigheter? Finns det någonstans, utöver styrelsen, som jag kan vända mig?
Tacksam för all hjälp. Är så orolig för min son är känslig och tar åt sig när de bankar för att vi lever hemma (är inte alls så farliga, jag har haft vänner över som hört det och som reagerat och sagt att det är trakasserier de sysslar med).
Mvh

Cecilia

Cecilia

Kommentarer

Hej!

Vi kan tyvärr inte hjälpa dig med denna frågan utan får hänvisa dig till någon som kan mer om bostadsrätter och vad som gäller kring detta.

Hoppas det löser sig!

Vänligen

Soctanterna

Soctanter