Hjälp

Postat: 2010-01-24 17:24

Hej,Jag orkar bara inte mera,blir orättvist behandlad av min pappa,han litar inte på mig,bruka slå mig med bälte och lavetter ofta,framför tom. framför mina vänner,Han bruka hota mig att han ska knäcka mina ben om jag går ut under untegångsförbud som jag bruka få ofta för små saker som att jag inte vill ut med han.Han har sagt hoppas att du dör en gång,Han behandlar mina syskon som kungar och mig som en främling,får 400kr om månaden som jag bruka äta ute med och han förväntar sig att jag ska köpa kläder och allt, klart jag blir lite kriminell och skaffar pengar på andra sett, vill inte bo hemma mera.. hjälp mig

Ali

Kommentarer

Postat: 2010-01-25 13:33

Hej

Vi förstår verkligen din desperation det låter som en påfrestande situation att leva i.

Det din pappa gör mot dig är inte bara fel det är även straffbart att slå sina barn. Du bör snarast ta kontakt med socialtjänsten i den stadsdel där du bor och prata med dem och på så vis få hjälp och stöd. Du kommer i kontakt med dem genom att ringa till Malmö stads växel på 040-34 10 00 de kan sedan koppla dig rätt. Du kan också vända dig till kuratorn på din skola som också kan stödja dig i denna besvärliga situation. Kuratorn kan även hjälpa dig att kontakta socialtjänsten.

Återigen, kontakta socialtjänsten och har du fler funderingar så är du givetvis välkommen att återkomma med dessa. Hoppas att allting löser sig för dig.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter