Han är osäker om han vill fortsätta med mig..

Hej!
Det är såhär att jag har varit tillsammans med en kille i 1 år och kanske 2 månader ungefär.
Det var så bra i början tills detta hände. Vi har bråkat jätte mycket nu eftersom vi inte kommer överens riktigt och jag har alltid varit den som fått chanser för att ändra mitt beteende mot honom.
Han har ändrat sig väldigt mycket, han slutar visa mig kärlek och skriver knappast med mig.
Problemet är att vi är att vi nyligen förlovade oss... Vet inte vad jag ska göra, han vill träffa mig idag för att ta ett beslut för han vet inte riktigt vad han vill. Jag är så sårad , äter knappt, pluggar inte .. ingeting
Snälla hjälp mig , hur ska jag vinna tillbaka honom...
jag orkar inte må såhär

snart singel:(

Kommentarer

Hej!

Det låter som om att du är mycket ledsen. Olycklig kärlek är verkligen svårt och det finns tyvärr inga enkla svar.

Vi soctanter kan tyvärr inte säga vilka val du ska göra i livet gällande kärlek och relationer. Det vi kan råda dig till är att vara rädd om dig själv och dina känslor, och att försöka göra val i livet som leder till att du mår bra. Det kan till exempel handla om att lyssna på dina egna behov och på vad som får dig att må bra och göra bra saker.

Vi tycker det är viktigt att man har en relation på lika villkor, det vill säga att båda vill ha en relation med varandra. Det handlar lika mycket om att han ska vinna dig som att du ska vinna honom. Det är viktigt att båda ger lika mycket till relationen. Det finns möjlighet för dig och din kille att söka stöd om ni behöver hjälp att hitta ett bra sätt att kommunicera och leva ihop.

Beroende på hur gammal du är finns det lite olika ställen du kan vända dig till, antingen för par-samtal eller för stödsamtal till dig själv. Det finns både genom kommunen, landstinget och inom privat sektor. Vi råder dig att söka på internet eller vända dig till din vårdcentral för mer information om detta.

Vi hoppas att du snart mår bättre.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter