Hej

Hej
Jag undrar har haft boendestöd hade 3 besök i veckan 3timmar per gång o jag blev superstressad för klarade inte av så lite tid så fick utbrott utav denna värd vilket gjorde att jag fick avsågs mig i 3 år har vi kämpat för få mer hjälp men nu vill dem inte ens ge 3 timmar utan max 2 per gång om jag nu inte klarade 3 för jag tyckte det va för stressigt så klarar jag ju knappast 2 timmar jag lever i sanitär olägenhet min enda njure mår dåligt pågrund av dålig kost lagar inte mat själv så här all vitaminbrist msn kan få blodvärde är katastrof allt är ju pågrund av för lite hjälp kan inte bo i gruppboende har provat då man endast fick 30 min några gånger om dagen stressade mig enormt inte heller serviceboende haft assistent i 20 års åldern sen tog dem bort det o livet rasade mer o mer är 45 år idag o riskerar att faktiskt dö av min vitaminbrist o njur sjuka men det gör ju inte att jag tar det dem erbjuder för jag klarar ju inte av det
Är desperat hur ska jag göra mvh pinklady

Pinklady

Kommentarer

Hej!

Det låter som om att du verkligen kämpar hårt och att du vill ha inflytande över den hjälp du får.

Vi soctanter kan inte uttala oss i enskilda fall. Vi kan ge vägledning och generella svar. I ditt fall verkar det som om att insatserna från sjukvården och socialtjänsten behöver vara samordnade.

Vi förstår det som om att du vill ha mer hjälp avseende din kost och städning. Vi förstår det också som om att du blivit stressad både av att ha hjälp ofta och av att bo på serviceboende.

Vårt råd till dig är att vända dig till dina handläggare för att få svar på dina frågor. Då kan du också få information om vilken typ av stöd och hjälp du kan ansöka om. Du kan säkert också få vägledning i hur du ska göra om du önskar få stöd av någon för att bättre förstå vilka beslut som fattats och varför.

Om du inte är nöjd med den hjälp du får kan du överklaga besluten. Hur du överklagar kan din handläggare berätta mer om.

Vi hoppas din hälsa snart blir bättre!

Vänligen

Soctanterna

Soctanter