Hota Att Ta Vårdnaden!

jag är en tjej på 25 år och har 2 barn. Jag och pappan är separerade och har delad vårdnad så vi har barnen varannan vecka.
Nu har barnens pappa fått för sig att jag använder droger, vilket jag inte gör, nu hotar han mig " jag kan säga hej då till mina barn" hans egna ord han vill alltså ta barnen ifrån mig i stort sätt.

Nu vill jag göra ett drogtest och bevisa för honom att jag verkligen inte tar/använder några droger. Hur går jag till väga med detta? vem kontaktar man osv?

katarina

Kommentarer

Hej!

Ett lämpligt alternativ för dig är att ta kontakt med FMN, Föräldraföreningen mot narkotika. Dit kan du gå utan tidsbokning, du kan vara anonym och personal som arbetar där har sekretess.

Hos FMN finns olika tester att göra. För 75 kronor kan du göra ett test mot en typ av drog, till exempel cannabis. Vill du däremot göra ett test som täcker fler droger finns test på så kallad multiplatta. Detta kostar 400 kronor och gäller för cannabis, bensodiazepiner, amfetamin, kokain, metamfetamin, morfin, subutex och metadon.

Provtagningen är baserad på urinprov, och svar lämnas direkt. Observera att kontant betalning gäller.

FMN finns på Hallingsgatan 6B i Malmö. Öppettiderna är måndag-torsdag 8-16.30 (lunchstängt 12-13) och fredagar 8-12.30. Telefonnummer dit är 040-14 05 95. Du kan också läsa mer på deras hemsida:

http://www.malmo.fmn.nu

Hör av dig igen om du har fler frågor!

Vänligen

Soctanterna

Soctanter