Övergrepp

Postat: 2010-01-31 00:54

När jag var yngre så satt jag barnpassning åt en bekant till mina föräldrar och då såg jag ett övergrepp. Jag trodde senare att denna man hade försvunnit ut ur våra liv för gått.Nu är jag brevbärare och ja nu sprang jag rakt in i honom. Till min fasa så är han tydligen lärare åt yngre barn och han är ofta hemma hos sin kompis som har yngre barn och ja nu vet jag inte vad jag skall göra.
En kompis till mej fick låta sin dotter genom gå en "undersökning" som för mej och säkert hennes dotter inte minst var ett övergrepp i säg. Jag vill inte utsätta någon annan för denna undersökning.Finns det inget bättre sätt?

Gäst

Kommentarer

Postat: 2010-02-01 14:09

Hej

Vi förstår att det måste varit svårt för dig att mötas med ditt förflutna.

Då detta är ett väldigt allvarligt ämne så skulle vi råda dig att kontakta de som kan dessa saker allra bäst. På hemsidan som vi länkar till här nedan finner du en massa organisationer som dagligen kommer i kontakt med liknande berättelser och som är utbildade experter inom området.

https://www.andrumforum.se/journr.html

Hos dem kan du få stöd och råd om hur du på bästa sätt ska gå vidare och kanske också stöd i den personliga upplevelsen som du bär inom dig.

Hoppas att vi kunnat ge dig information om hur du skall kunna gå vidare. Har du fler funderingar är du självklart välkommen att återkomma.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter