Vet Inte Hur Jag Ska Sluta

Postat: 2010-04-20 17:20

hej, jag har kan inte sluta kolla på porr, och det känns väldigt dåligt. har provat blockera hemsider men det slutar med att jag tar bort blockeringen och går tillbaka till samma situation som innan. Har helt enkelt blivit beroende av det och kan inte sluta. Jag vågar heller inte berätta det för någon. Det känns också att det blivit värre alltså kollar oftare.

bgxfbxgf

Kommentarer

Postat: 2010-04-21 12:17

Hej

Vi förstår av ditt inlägg att du upplever att detta är ett stort problem för dig. Genom att kontakta oss har du dock tagit ett första kliv mot att göra någonting åt detta problem.

Känner man att man har svårt att prata med andra om detta problem så finns det andra sätt att få hjälp. Malmö stads KAST team erbjuder stödsamtal, rådgivning och hänvisning via internet, telefon och personliga samtal. Du kan med andra ord skicka ett mail till dem om detta känns bättre. Du når dem genom att skriva till:

kast@malmo.se eller så kan du ringa dem på 020-44 19 00

De kan hjälpa dig att kartlägga din situation, dina unika behov, mål och alternativa lösningar. Rådgivningen som de erbjuder är kostnadsfri, man kan vara anonym och de för inga journaler.

Man kan även göra en del sökningar på internet och där hitta flera forum där liknande frågor diskuteras. Genom dessa kan man sedan eventuellt få en del tips och råd beroende på hur den egna situationen ser ut. Enklast söker man genom någon av de sökmotorer som är vanligast på internet såsom till exempel google eller altavista.

Hoppas att du genom detta svar fått någon form av vägledning och att du nu vet vad du kan göra för att komma vidare. Skulle det uppstå fler frågor eller funderingar så är du givetvis välkommen åter.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter