Vad Ska Jag Göra?

Jag har en mamma som är manodeprissiv och bipolär nu alkoholist och fler släktingar som också det men också schizofreni. Under dom senare åren har jag också börjat bli väldigt nere och bli ledsen utan anledning, och nu dom senaste veckorna tappat allt det blir oftare och oftare att jag blir ledsen för ångest och liknande och känner helt att jag tappat värdet för att leva jag har ingen kontakt med någon i min familj utan har bara min sambo som snart inte orkar med mig fler allt går ut över vår reaktion . Jag vet inte vad jag ska göra, orkar inte med det här med

B

Kommentarer

Hej

Det verkar som du har vuxit upp med förälder med psykisk sjukdom vilket förmodligen inte har varit lätt alla gånger. Än svårare måste det vara när du börjar känna att du själv faller in i samma sjukdom som din mamma.

Vårt råd till dig är att du själv eller med hjälp av din sambo tar kontakt med akutpsykiatrin i Malmö på 040 - 33 80 00 eller besöka dem. Mottagningen är öppen dygnet runt. Adressen:

Skånes Universitetssjukhus Malmö
Ingång 56 (Psykiatrihuset)

Du kan även kontakta öppenvårdmottagningen Fosievägen på telefon 040 - 33 26 15 (reception och rådgivning) för att komma i kontakt med läkare, psykolog eller kurator. Adress: Fosievägen 15.

Du kan även kontakta din vårdcentral för att få en remiss till psykiatrin.

Hoppas att du får den hjälp du behöver.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter