Hjälpa. Kontaktannons?

Jag mår relativt dåligt. Jag är väldigt ensam, dricker för mycket och känner bara att jag vill prata med någon. Har läst en del trådar i ert forum där folk är ensamma och bara vill träffa likasinnade. Finns det någon typ av kontaktannonser ang detta? Alla på forumet är ju anonyma. För mig som beroende som ibland går på möten, så vet jag att många där inte vill bli min vän. De flesta är ofta mycket äldre också. Jag är en arbetslös 20 årig kille, som bara vill ha en likasinnad vän att prata med. Vad gör jag?
mvh

Robban

Kommentarer

Hej!

Vad bra att du försöker hitta vägar ut från din ensamhet. Att ha en vän att prata med och kunna göra saker tillsammans gör ofta livet lättare och kan förhoppningsvis också innebära att du minskar ditt drickande.

Soctanter på nätet är ett forum som bygger på att man är helt anonym för att man ska kunna känna sig helt trygg med att kunna ställa frågor utan att vara orolig för att bli igenkänd. Vi kan alltså inte förmedla några kontakter mellan de som skriver här på soctanter på nätet.

Du skriver att du går på möten och det är möjligt att du redan vet vad det finns för resurser i Malmö. En möjlighet för att få mer information kan vara att du vänder dig till
Öppenvårdhuset Gustav de erbjuder samtalsbehandling både individuellt och i grupp. Målsättningen är att alla som sökt hjälp ska erbjudas stöd inom 14 dagar.
Besöksadressen är Stora Nygatan 55. Tel: 040 34 91 90

Träffpunkt Värnan är en öppen verksamhet för hemlösa och personer med missbruk. Träffpunkt Värnan är en lokal för möten, värme, vila och en möjlighet att försöka förändra sin livssituation. Besökarna erbjuds individuella stöd- och motivationssamtal, social rådgivning samt hjälp i kontakten med myndigheter. Träffpunkt Värnen Amiralsgatan 8, Tel 040 29 19 67 .

Det finns många frivilligorganisationer som erbjuder olika former av stöd.
Kotakt information kan du hitta på nätet.

Vi hoppas att du kan hitta någon verksamhet där du kan få kontakt med någon som du kan dela dina tankar med och kunna uppleva positiva saker tillsammans med.

Vänligen.

Soctanterna

Soctanter