Min Tonåring Röker Hasch

Postat: 2010-02-08 15:41

Hjälp, min tonåring röker hasch

Birgitta

Kommentarer

Postat: 2010-02-08 16:18

Hej

Vi förstår din oro och du gör fullständigt rätt i att som förälder reagera omedelbart. Vi vill uppmana dig att ta kontakt med Maria Malmö, de kan erbjuda kostnadsfri rådgivning och information. På Maria Malmö arbetar professionella socionomer, sjuksköterskor och läkare. Maria Malmö erbjuder också kostnadsfri behandling. Du och din tonåring kan tillsammans besöka Maria Malmö och vara anonyma vid en första kontakt om ni vill det. Maria Malmö kan också erbjuda urinprov som i så fall sker i samråd med dig och din tonåring. Du når Maria Malmö på telefon 040- 33 71 70. Du kan också gå in på deras hemsida för mer information:

www.malmo.se/mariamalmo

Om du som förälder känner att du behöver råd och stöd i din situation kan du också höra av dig till Föräldraföreningen mot Narkotika (FMN). FMN i Malmö är en anhörigförening, vars huvudsakliga verksamhet inriktar sig på anhöriga till missbrukare. De ser som sin främsta uppgift att med råd och stöd hjälpa familjer som misstänker missbruk eller där detta konstaterats bland barn och/eller andra anhöriga. Du kommer i kontakt med dem på telefonnummer 040-14 05 95 eller genom deras hemsida:

https://www.malmo.fmn.nu

Ta gärna en titt på våra länkar där det finns flera organisationer och föreningar som arbetar med dessa frågor och som kanske kan vara till nytta för dig.

Hoppas att detta svar gett dig lite vägledning i hur du ska gå vidare. Du är givetvis välkommen att återkomma om det uppstår fler frågor eller funderingar.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter