Gravid Och Ingen Hjälp!

Postat: 2009-05-27 11:56

Hej jag är en tjej på 18 år som är gravid, har inget jobb o ingenstans att bo, jag vet inte vart jag ska vända mig eller hur jag ska gå tillväga. Just nu känns allting jättetufft men jag MÅSTE få hjälp. Snälla hjälp mig, Jag bor i malmö och tillhör Fosiestadsdel!!

Louise

Kommentarer

Postat: 2009-05-28 16:46

Hej

I den situation som du befinner dig i är det viktigt att du får stöd och hjälp. Det är också viktigt att du tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

I en tuff situation kan man behöva prata med någon professionell. UMAS kvinnoklinik har kuratorer som man kan vända sig till och få samtalsstöd. Mer info hitta du på http://www.skane.se/templates/Page.aspx?id=250581

Om du inte redan har kontakt med någon barnmorska kan du kontakta Barnmorskemottagningen Linden, som du tillhör som boende inom Fosie stadsdel. Linden ligger på Lindängsstigen 14 och har telefonnummer: 040-33 61 66

När det gäller jobb och boendesituation ber vi dig kontakta Fosie stadsdelsförvaltning. Du når deras medborgarkontor på telefonnummer reception: 040 34 72 20 med besöksadress:
Eriksfältsgatan 28 A. Receptionspersonalen kommer att hänvisa dig vidare till rätt enhet så att du kan få hjälp med din boende och jobbsituation.

Om du har några ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig igen.

Vi önskar dig som blivande mamma all lycka till!

Vänligen

Soctanterna

Soctanter