Husein

Postat: 2008-02-26 00:21

har inget jobb,, kan nån hjälpa mig. körkort b ,d

Gäst

Kommentarer

Postat: 2008-03-02 11:58

Det finns flera hundra lediga jobb i Köpenhamn som inte kräver någon speciell utbildning eller språkkunskaper. En del av tågkortet kan dras av i skatten. www.jobnet.dk

Postat: 2008-03-05 11:58

Hej

För att få hjälp med jobbsökande rekommenderar vi dig att ta kontakt med arbetsförmedlingens kundtjänst på telefon: 0771-416 416. Öppettider: Vardagar 8-22, lördagar och söndagar 10-16. Du kan också skicka ett email på
e-post: kundtjanst@arbetsformedlingen.se.

Om du behöver hjälp med att ta körkort finns det ett flertal trafikskolor i Malmö. Priset kan variera och det kan löna sig att jämföra priserna. En del trafikskolor erbjuder möjlighet till avbetalning.

Utbildning till bussförare finns som påbyggnadsutbildning inom komvux på ett flertal orter i landet. En blivande bussförare måste ha fyllt 21 år, ha fullföljd gymnasieutbildning på nationellt eller specialutformat program och ha svenskt körkort för personbil (B-behörighet). Sökande ska också kunna visa upp ett av Länsstyrelsen utfärdat körkortstillstånd för körkortsbehörigheten D.

Några bussbolag anordnar internutbildning i samband med anställning. I Utbildningar.arbetsformedlingen.se kan du söka information om utbildningar.

Lycka till i framtiden!

Vänliga hälsningar

Soctanterna

Soctanter