Skillnad I Norm

På socialstyrelsens hemsidas preliminär beräkning har jag ett underskott på -5259 :- men på malmö stads hemsidas uträkning ett underskott på 4349;-.

Skulle ni kunna förklara denna skillnad för mig?

nn

Kommentarer

Hej!

Vi ber om ursäkt för att vårt svar har dröjt. Vi är inte riktigt säkra på att vi förstår hur du har kommit fram till dessa olika summor. På Malmö Stads hemsida under rubriken Försörjningsstöd så länkas man till Socialstyrelsen om man vill göra en provberäkning. Under rubriken Försörjningsstöd så hittar man även en länk till hur riksnormen är uppbyggd. Du når båda dessa länkar via sidan nedan:

http://malmo.se/Medborgare/Social---familjefragor/Nar-pengarna-inte-rack...

Om det är så att du räknat ut ditt försörjningsstöd manuellt på Malmö stads hemsida så kanske du inte har räknat med posten gemensamma hushållskostnader men trots detta skulle det fortfarande skilja 20 kr mellan de två uträkningarna. I övrigt kan vi inte se hur du skulle ha kommit fram till dessa olika summor.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter

Hej!

Tack för att du berättade vilken sida på nätet du har använt dig av när du kommit fram till din provberäkning. Den sidan är inte längre aktuell, utan numera görs provberäkningen direkt på Socialstyrelsens hemsida. Här har du länken dit:

http://www.socialstyrelsen.se/ekonomisktbistand/forsorjningsstod/provber...

Vänligen

Soctanterna

Soctanter