bråka på ullared

Hej
I helgen som alltå förra helgen hamnade jag i bråk med mamman i mitt famijehem så dom ringde vakter sen polisen.hon sa till mi g såhär : hämta detta. Jag hämtade en tung sak åt henne å släpa den den var jättetung. Sen vi kom till kassan stog i kö skitlänge. då sa hon : näääää jag ångra mig gå å lägg tillbaka är du snäll.
då flippa ja. hon börja bråka aaa typ SÅ BETER MAN SEJ INTE och så.
så då gjorde ja nåt SOM JA ÅNGRAR! ja kicka ner henne. asså ej kikca i huvet utan bara på kroppen så hon ramla.
Sen kom vakten. Sen kom två vakter. Sen dom ringde polisen. Ja pajja polisens glasögon.
Ja e under polisutredning. SOc säger det här är JÄTTE ALLVARLIGT, som hänt.
Är tillbaka i jourhemmet, Vill inte vara här.
VAd ska jag göra. Får panik. är oxå avstängd från skolan. Allt är kaos.
Soc säger deta kan bli tillnaka till sis igen. Kan det det??????

Tjej.16år

hot latina
2024-02-02 11:14

Hej

Det låter som du hamnat i en väldigt jobbig situation som är svår att hantera ensam. Hoppas att du har någon du kan prata med om hur det känns för dig.

Soctanterna kan inte gå in i enskilda ärenden och svara på frågor. Den som bäst kan svara på dina frågor är din socialsekreterare. Det är viktigt att socialsekreteraren får veta hur du mår och känner både gällande det som hände och hur du tycker att det fungerar i familjehemmet. Om du tycker att det är svårt att prata med din socialsekreterare kanske du har någon i din närhet som kan följa med dig och hjälpa dig att berätta.

Behöver du prata med någon utomstående eller på kvällar och helger när socialtjänsten inte har öppet, så kan du kontakta BRIS. Dit kan du både ringa, chatta och i vissa kommuner även besöka.

https://www.bris.se/for-barn-och-unga/prata-med-oss/

Hoppas att det löser sig för dig på bästa sätt.

Vänligen,

Soctanterna