Behöver hjälp omgående med omplacering av son.

Vi har varit i kontakt med polis för hot från vår 12åring som snart blir 13. Han har börjat umgås med killar från Malmö och vi bor i oxie. Han kommer hem med stöldgods perfymer och även hotar oss och farföräldrar till livet. Det har gått alldeles för långt och vi har fått svar att vi måste vänta en vecka tills en handläggare kommer i ärendet men vi ser detta som akut och vi har även små barn 3, 6år gamla som inte ska behöva se sånt. Ni måste hjälpa oss redan idag

Ns
2024-01-30 16:31

Hej,

Det låter som ni har en jobbig situation i familjen och att ni har en hög oro för ert barn.

Soctanterna är endast ett forum för frågor rörande socialtjänsten och vi har ingen möjlighet att agera i enskilda ärenden.

Förstår det som att ni känner ett akut behov av stöd från socialtjänsten. Som vi uppfattar det har ert barn redan aktualiserats hos socialtjänsten och ni väntar på att en handläggare ska få hand om ert ärende. Det är inte ovanligt att det tar någon vecka innan man får kontakt med sin handläggare, men om ni anser att det inte kan vänta kan vi endast råda er att ta en ny kontakt med det socialtjänstområde ni tillhör och påtala er oro.

Hoppas att det löser sig på bästa sätt för er och ert barn.

Vänligen,

Soctanterna