Ang fråga till inspelningen av Tunna blå linjen säsong 3

Hej, jag jobbar med grafik och rekvisita till inspelningen av Tunna blå linjen för SVT. Jag ber i förväg om ursäkt för den löjliga frågan. Jag ska göra ett kuvert och brev som kommer från Socialtjänsten här i Malmö och innehåller en orosanmälan om ett barn. Jag undrar om du skulle kunna redogöra för hur dessa kuvert ser ut? Jag tänker på om det är fönsterkuvert, vilket kontor som är avsändare och om det finns några logotyper på kuverter. Tusen tack på förhand och jag förstår om ni inte har tid med detta!

Viktor
2024-01-29 10:55

Hej!

Orosanmälningar inkommer till socialtjänsten både via telefon och post. Om det är ett ärende som tillhör Malmö socialtjänst behöver ni inte något Malmö stad kuvert eftersom det då inkommer från exempelvis polis som använder sina egna kuvert. Däremot om det ska skickas från Malmö socialtjänst till en annan kommun kan man använda kuvert, dock används fortfarande fax för att översända orosanmälningar omgående.

Det används både stora och små kuvert inom Malmö stad. Kommunloggan är svart och vit och finns nederst i höger hörn på de stora kuverten. Om ett ärende ska till Barn och familjs mottag ska det skickas till Bergsgatan 54.

Har du ytterligare frågor kan du vända dig till Malmö Stads kontaktcenter på telefonnummer 040-34 10 00.

Vi har tagit bort ditt namn från frågan då Soctanterna är ett anonymt forum.

Vi ser framemot nästa säsong!

Vänligen

Soctanterna