Sjukpenning odyl saker.

Hej! Jag har aldrig fått några pengar när jag har varit sjuk trotts typ heltid. Kollektivavtal, kontrakt och allt möjligt. Svaret var att jag var ju inte på arbetet.

Det där med att vi har 5 veckors semester tom mera i Sverige har jag heller inte stött på någonsin jag är fyrtio sju år. Ingen är svaret. Extremt dystert svar. Inget svar man vill veta av egentligen och som är skamligt.

Att få pengar från socialtjänsten är inget att ens lite räkna med nollat tex varje Jul.

Om man fick tex 20 % av sina nödvändigaste utgifter åtminstone. Å man kunde köpa sig en allra första telefon bara att ringa med så klart. Jag har aldrig. druckit alcohol, använt droger, tobak eller någonting. Ostraffad och högutbildad.

Så besviken på allting hittills.

Inte råd att få ut livsavgörande mediciner de bara står där i åratal.

Utan egen påhittad reklam skulle landet inte kunna vara med i EU vilket reklam-makarna visste. Bra med reklam om man inte alls räcker till verkligen.

Inga pengar överhuvudtaget egentligen bakom skydds näts fasaden!!!
2023-12-30 04:31

Hej!

Det låter som om du har en svår ekonomisk situation. Det är svårt att förstå vad det beror på; saknar du arbete, är du långvarigt sjuk eller har du höga levnadsomkostnader? Det är kämpigt när man hamnar utanför systemen och det kan vara bra att söka hjälp så att man kan få en överblick och prioritera det viktigaste. Vi råder dig att kontakta socialtjänsten i din kommun för att få ditt ärende prövat och få råd, kanske hos en budgetrådgivare? Ibland är det första steget det svåraste.

Mvh

Soctanterna