Onlyfans

Hej
Vet inte om jag är pryd.Eller bara borde hålla mun.

Jag har barn på förskolan.Och pratade med en mamma .Hon har ett onlyfans konto
Och lägger ut sexbilder utan ansikte.
Ex i bh eller händerna(japp är visst fetisch)

Hon har även barn i mellanstadiet.

Jag tycker det är porr och omoraliskt imed hon är mamma.Tänk om barnen får reda på det?
Ok om man är barnlös då får man väll göra vad man vill.Men borde skärpa sig som mamma.

Bör jag soc anmäla?

Orolig mamma
2023-11-23 19:55

Hej!

Vi förstår det som att du känner oro utifrån att du upplever det som olämpligt att en förälder lägger ut och säljer bilder med sexuellt innehåll.

Om du känner oro för hur barnet tas hand om och får sina behov tillgodosedda av sin förälder så har du alltid möjlighet och dessutom bör orosanmäla, även om du är privatperson. Att sälja bilder med sexuellt innehåll innebär inte automatiskt att man har en bristande föräldraförmåga och inte kan tillgodose barnets behov på ett tillräckligt sätt. Du uttrycker däremot exempelvis funderingar kring hur föräldern resonerar kring hur det blir för barnet att få reda på och eventuella konsekvenser av detta.

Som privatperson är det upp till dig att avgöra vilka uppgifter du vill orosanmäla eller inte. Det är sedan socialtjänsten i den kommunen som kommer att titta vidare på frågan och ta ställning kring den oron som inkommit för just det specifika barnet. Om du upplever att det är svårt att avgöra om du ska göra en orosanmälan kan du alltid kontakta barnmottaget i er kommun för vidare rådgivning.

Om fler frågor eller funderingar dyker upp är du välkommen att höra av dig igen!

Vänligen

Soctanterna