Problem med galen kvinna

Hej
Jag är en tjej som är snart 17 haft problem med en galen kvinna några hus bort från oss sedan jag var typ 7 lr nåt ohc börja lågstadiet där HON var fröken och terrade mej.
Ja har anmälts av henne massa gåner till polisen och soc. Men dt ingen verkar bry sej om är att HON är galen.
Det sista som hänt är KATASTROF för mig. Jag skulle tanka en moped på circkle K. Jag köpte en flaska MER.
Sen när jag tanka så hällde jag ut Mer:en och fyllde bensin i flaskan. Jag tog av med kniv en bit av min halsduk och doppade den i flaskan.
Sen kanske 20:o meter från kärringens hus så dopade jag halsduks.-biten i flaskan igen å tände på och slänggde flaskan. Den sprängdes i luften nära mitt ansikte och jag fick en chock.
Hon och hennes gubbe sprang ut helt galna. Jag kunde inte röra mej å hade bränt mej. Inga ögonbryn kvar. skadade läppar av brand.
Hon ringde ambulans och brand kåren. Jag sa förlåt och att det INTE va menat MOT HENNE. Men hon ringde polisen OXÅ och mitt familjehem ändå.
Så nu sitter jag i skiten. 20 meter är INTE nära någons hus. Jag är ingen kriminell. Det står mordbrand nu i anmälan.
Så nu blir det förhör och socjour kom sen på kvällen också till sjukhuset.
Ja e anmäld för ovlovlig körning eftersom ja inte hade körkort. Min familjehemspappa sa till polisen att ja VISST har körkort för moped klass 1. Men det e indraget.- Så polisen skällde på han att han borde vetat om det.
Ja e oxå anmäld för rån av mopeden eftersom ja tog den från en tjej som min pojkvän sa att jag skulle knivhota med HANS kniv.

Vet ni vad följderna kan bli nu? Jag mår verkligen dåligt av det här och menade ju inte att flaskan skulle SPRÄNGAS och sprida ut eld. Jag menar mer att det skulle bli en eld på en fotblllsplanen 20 meter därifrån!!!
det viktigast av allt är att min pojkvän eller rättare sagt EX nu. är den som sagt exakt vad jag ska göra.
Men det har inte ens polisen familjehemmet eller socjour lyssnat på alls,. Han är inte förhörd bara jag.
Han svarar inte på mess. Det enda han skrev är att jag är mongo. Och den idiotfan är 32 år och pedofil (ska anmäla han eftersom ja e under 18)
han har i crypterade chatt styrt mej hela denna kvällen allt hände. Men de funkar så att när han tar bort allt så försvinner allt för mej också. Så ja har inga bevis.
Tror ni att jag sitter i skiten nu? Vad kan jag göra för att det ska bli bättre?
Jag har varit på sjukhus för brännskada på PIVA ooch AKUT-BUP eftersom jag inte ville leva längre å när jag greps försökte ja såga upp halsen med en vass nyckel eftersom den galna kvinnan tog kniven från mig.
Jag har utegångsförbud nu i familjehemmet vilket enlig min kompis som oxå är i familjehem ett brott. man får inte ge nån det över 15 år. Det kan ju jag anmäla då.

med vänliga hälsningar från en tjej med problem.

The beauty queen of SiS
2023-10-29 10:54

Hej!

Det låter som du befinner dig i en svår situation.

Det vi kan råda dig är att prata med din handläggare om din situation och vad planeringen för dig kommer att vara framöver.

Vänligen

Soctanterna