istället för polisen kom soc

jag bor i en annan stad. Jag har polisanmält Staden(vill inte säga vilken) för att dom förgiftar dricksvattnet , för att min granne som dom hyrt in från SÄPO lyssnar med ett glas mot sin vägg, och har satt mikrofoner i min lägenhet. Detta är saker jag lätt kan bevisa.
Det knastrar i min mobil när jag pratar med min pojkvän pga olaglig avlyssning.

Jag har lämnat massor med polisanmälningar. Och hade väntat mig återkoppling. Men istället knackar det på dörren. Jag tittar i dörrögat och där står min gamla soc tillsammans med min morsa.
Jag säger att jag har vapen och kommer skjuta genom dörren. Dom säger att dom vet att jag inte har det och vill "prata om vad som händer".
Det låter *klick* och min förrädiska hyresvärd som hållt sig dold för dörrögat låser olagligen (hemfridsbrott) upp med huvudnyckel.

Jag förklarar att det som händer är att jag dricker kranvatten förgiftat av bly och snart kommer avlida ändå.
Dom säger att i veckan som kommer så kommer beslut som kommer innebära tvång att tas. Jag ber dom dra åt helvete. Men dom ger sig inte.
Jag är tjej som snart är 19 år. Jag har haft problem sen jag var liten med myndigheter ... OJ OJ vicken lång lista : Soc, vården avd XX, flera dåliga HVB, ännu sämre SiS och underrättelsetjänster från Sverige, USA och Ryssland. Och nu senast med tanke på Israel lär väl JAG få skulden.
Läser om att dom dödat bebisar. Jag som inte ens trampar på en myra eller skulle skada någon.
Men antagligen passar DE väl på nu att kasta skit på mig.
Jag var på Kreta i våras. Jag har kollat med Google Maps och det är inte SÅ långt från Gaza.
Dom skulle lätt kunna fejka "bevis" att jag var i Gaza och tränade terrorister.
Asså tanken är SÅ SJUK. Fattar inte hur dom ens kan komma på allt!!!!

Mitt fall är jättetragiskt. Jag har högsta betyg från skolan. Jag var den enda på SiS som ALLTID troget gick på ALLA lektioner och hade bra betyg i allt.
Ändå straffas jag med knackningar på dörren. Och Polisen lägger ner alla anmälningar.
Nu ska DE ha möte om mig med överläkare X (vill inte säga hennes namn).

I alla fall, hyresvärden (Israelisk) öppnade dörren för mamma (som e alkis) och Soc (USA) till slut. jag fick bröd, smör, lättfil, mjölk och juice, makaroner och en falukorv.

Jag typ tvingades duscha i blyförgiftat vatten medans dom var kvar i lägenheten och rotade i mitt kök. Give me some fucking privacy sa jag till Soc (hon är CIA så hennes modersmål är väl amerikansk engelska).
Denna dusch påskyndar väl ändå förloppet precis som DE vill.
Jag anklagas för att ha skitit i en tid för få en depotinjektion. Alltid anklagelser från Kommunen och Vården.
Jag har massor missade samtal från ett 010-nummer, massor post har kommit. Alla vill åt mig för att jag som 12-åring redan kritiserade regimen. Fick LVU med familjehem som följd, sen HVB och sen SiS. Som inte knäckte mig utan gjorde mig starkare.

1. Bör jag frivilligt gå med på hjälp?
2. Har soc rätt att be nån duscha och misstänka den för att inte duscha. Till saken hör att jag HADE duschat dagen innan.

Trevlig helg

anmäld tjej
2023-10-15 09:56

Hej!

Vi förstår att du haft det tufft i ditt liv under lång tid!

Det är bara du som kan besluta om du vill acceptera hjälp på frivillig väg. Att frivilligt gå med på hjälp är något som både socialtjänsten och andra vårdinstanser eftersträvar då det oftast ger bäst resultat.

Om du vill duscha eller inte är helt upp till dig att avgöra. Det är inget socialtjänsten kan styra över.

Hoppas din situation löser sig till det bästa!

Vänligen

Soctanterna