Vill ha min pojkvän tillbaka, vad kan jag göra?

Hej!

Jag är en tjej som är 19 år och snart fyller jag 20 nästa månad.
Jag har en pojkvän som bor ungefär 2 timmar från där jag bor. Jag och han träffade på nätet, o blev tsm den 6:e juni 2022. Han verkar snäll, och omtänksam i början vi hade även firat våran 6 månader med att bo på hotellet
Men när vi kom hem från hotellet så bråkade vi för han var lite sur på nån anledning. Sen berättade han för sin mamma och föräldrarna kom till han hus när jag var där. Mamman ville att jag gör slut med han men hon gav chansen fast jag älskar honom. Sedan i januari bråkade vi igen pga missförstånd och hans föräldrar blanda in sig. Och skickade meddelande till mig me att jag måste lämna honom för han mår dåligt. Sen han lyssnade inte på sin mamma och blev ändå tsm me mig och han gömde det från vännerna och familjen att han e tsm me mig. Mamma ofta kalla, skriva meddelande till honom me att skriva dåliga saker o mig o kalla mig för "pysko". O igår skickade hans mamma att "han gör slut", jag vet att det var inte min pojkvän som skrev för att jag och han hade inte bråkat vi bara busade med varandra. Tills jag fick panik attack tills jag kunde inte andas igår.
Vad kan jag göra för att få honom tillbaka? Jag är rädd med hans föräldrar men jag vill ha honom tillbaka. Jag vet att han älskar ändå mig.
Han blockerar mig på allt så att jag inte kan ringa och skicka till han.

Diskriminering
2023-09-19 17:41

Hej

Vi förstår att du mår dåligt över situationen men då vi inte är insatta i vad som ligger bakom din pojkväns agerande, kan vi inte råda dig till hur du ska agera för att få tillbaka din pojkvän.

Det framgår av dina rader att du är 19 år. Din pojkvän har rätt att välja vem han vill vara med. Vi tänker att om han vill ha kontakt med dig, så kommer han ta den kontakten.

Vänligen

Soctanter